Presiden YKSNS

Presiden YKSNS
Muhammad Adnan Abdullah, PJK
Friday, March 3, 2017

BULAN ZIARAH YKSNS 2017

Telah berusia 14 tahun semenjak penubuhannya pada tahun 2003, YKSNS telah bergiat dalam arena membela kebajikan mereka yang memerlukan. YKSNS memiliki Rumah Perlindungan yang telah beroperasi semenjak 2006 di No. 1 Taman Cemerlang, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan. 

Ditubuhkan dengan visinya Ke Arah Perkhidmatan Perlindungan, Pendidikan dan Asuhan Berkesan. Misinya pula ialah untuk Melindung, Mendidik dan Membimbing. 

Tujuan penubuhannya adalah untuk 

a) menyediakan tempat perlindungan kepada mualaf, anak-anak mualaf, anak-anak yatim dan mereka yang memerlukan bantuan sehingga permasalahan mereka dapat diselesaikan atau disalurkan ke agensi-agensi atau institusi yang berkaitan; 

b) Memaksimumkan keupayaan mental, fizikal dan spiritual;

c) Mengusahkan sumber pendapatan sesuai dengan kebolehan, ketrampilan dan kelayakan diri;

d) Membantu masyarakat yang memerlukan pembelaan

JEMPUTAN

Adalah dengan hormatnya kami ingin menjemput Y Bhg Dato/Tuan/Tuan sudilah kiranya hadir menziarahi kami terutama sebagai tanda sokongan terhadap kerja-kerja kebajikan yang dilakukan sekali gus berkongsi buah fikiran, tenaga dan kewangan dalam sama-sama membiayai usaha membantu golongan yang memerlukan keprihatinan kita. 


Andaikata berminat, sila hubungi 06-4810092 atau 013272 3079 untuk maklumat lanjut dan temujanji.

PENGURUSAN

1 comments:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Post a Comment

Followers